Direktlänk till inlägg 9 augusti 2008

Länge sen... igen...!

Av Fredda & Anna - 9 augusti 2008 11:39

Efter solsken kommer regn...eller egentligen ska det väl vara tvär om??? Nu har det öst ner i Västerås så att hela augustis regnmägnd kom på en enda dag! Nu är det ju lite jobbigt att heta Vito eftersom han inte gillar regn... Man får helt sonika ta och handgripligen LYFTA ut honom på gräset och hoppas att han gör ifrån sig innan han pilar in på altanen igen. På jobbet går vi alltid en vända runt huset på morgonen så att han hinner rasta innan vi ska börja jobba. Ifredags öppnade sig himlen lite extra när vi var på väg runt. Oj, oj, oj om blickar hade kunnat döda... Vito tittade på mig som om han tänkte att "Nä, matte. Du menar väl inte att jag ska GÅ i detta väder???" Han skakade och skakade för att få av sig vattnet som bara fortsatte ösa ner... När vi kom in var det inte bara Vito som var genomblöt, utan mattes jeans satt som målade på benen. Tur att det torkar.


Vi har gjort lite roliga saker också! Förra helgen la jag ett spår åt Vito med en leksak på slutet. Det fick ligga en timme. Han plockade upp det hur bra som helst! Jag hade gjort det lite svårt (trodde jag) med lite vinklar över stock och sten. Vito använder sin nos otroligt bra! Tappade bara någon enstaka gång. Tyvärr tyckte han inte att leksaken var så rolig. Han ville hellre fortsätta spåra! :)


Jag la ett till Bosco också. Han har lite för bråttom och rusar på för fort. Lite svårt att få ner näsan i backen då jag inte använde korv denna gång utan bara mina fotspår... Korven fick han på slutet efter mycket om och men. Mer träning är vad som behövs...Vi får skärpa oss.


Vito vägde 15,5 kg den 2/8. Han växer så det knakar! Idag var vi till en grusplan och släppte hundarna så de fick släppa loss på lite större yta. Vi började med Bosco själv och Vito fick sitta i bilen och titta på. Det var INTE roligt (men nyttigt). Han gnällde och ylade när han såg att Bosco fick springa och leka, orättvist tyckte han säkert! Han fick snart komma ut och leka han också. Lite bilder från dagen och tidigare när Vito provade på att doppa tassarna i "poolen". Visst är det väl konstigt att det är skillnad på vatten och vatten???


Vi ses!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Åsa

14 augusti 2008 14:30

Men mammas hjärta... så söt han är! Han är ju så go så man vill äta upp honom :-) Jag kan se den purkna blicken framför mig när han ska ut i regnet... Han har en talande blick.

Tänk så många svarta fläckar det har kommit i det vita, intressant. Vitt eller inte, han är VÄRLDENS FINASTE KILLE och jag är otroligt stolt över honom!

Jag blir alldeles till mig av bilderna på Bosco, han är så maffig och den röda färgen är underbar :-)

Massor med kramar till hela familjen, två- och fyrbenta!

Kram från Åsa & CO

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fredda & Anna - 31 augusti 2008 12:18

Som vanligt har man varit duktig på att uppdatera bloggen....NOT! Men här kommer lite om vad vi haft för oss under senaste tiden.   Vito hade käkat nått olämpligt förra veckan och vart riktigt risig i magen. Diet inleddes vilket inte var direkt poppi...

Av Fredda & Anna - 30 juli 2008 18:55

Nu har vi slarvat med att uppdatera grabbarnas blogg igen. Men i det varma vädret och en hel del att göra på huset så har inte orken varit vad den borde.   Bosco och Vito har utvecklat en underbar kamratskap under den tiden som Vito varit hos oss. De...

Av Fredda & Anna - 17 juli 2008 20:31

I dag kom min jätte stora kompis Winston på besök. Han är en Doug de Bordeaux och har ganska nyligen fyllt ett år och har väl passerat 60kg. strecket med råge. Trots att han är så stor är han jätte försiktig med mig när vi busar och leker. Ett minus ...

Av Fredda & Anna - 16 juli 2008 16:05

I dag har jag varit till veterinären! Vilken barnlek!! Utan minsta tvekan travade jag in som om jag minsann hade varit där förut. Husse och jag fick sätta oss ner bland ett gäng andra filurer i väntrummet medans matte skötte pappers biten. Brevid mig...

Av Fredda & Anna - 15 juli 2008 19:30

Nu har husse och matte slarvat ordentligt med att uppdatera våran blogg!! De har den senaste tiden bara sågat,hamrat och spikat..........men nu har de fått bannor av mellan matte som är i Spanien och har lovat att skärpa till sig. Den senaste veckan ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bosco & DeVito med Blogkeen
Följ Bosco & DeVito med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se